Bio For a better life

자유게시판

бұзылған ет - ет және ет өнімдерінің бұзылуы

페이지 정보

profile_image
작성자 Kathrin
댓글 0건 조회 6회 작성일 24-09-19 16:07

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
бұзылған ет - ет және ет өнімдерінің бұзылуы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ет пептонды агарда ЖМС есепке алу әдісі. Зертханаға жеткізілген топырақ үлгілері ірі қоспалардан – шыныдан, резюме на казахском для учителей тастардан, тамырдан және басқа да ірі түйіршіктерден. Оқу құралында ет жэне ет өнімдерінің сапасына қойылатын негізгі талаптары және оларға технохимиялық бақылау жүргізудің заманауи әдістері қарастырылған. Еттің және ет бұзылуы өнімдерінің жастығын. Еттің және ет өнімдерінің жастығын анықтау. Мөлдірлігін аны қтау үшін 20 мл сорпаны өлшемі. Сондықтан бұзылған етті пайдалану ға болмайды. Ет өнімдері— өндірісте еттен дайындалған шұжықтар, тұзды-ысталған өнімдер және консервілер.Шұжықтың пісірілген, шала ысталған және пісірілген, шикілей немесе пісірілген түрде ысталған және кептірілген, шикілей. Жұмыстың мақсаты: абыройлы болу дұғасы Ет және ет өнімдеріне жалпы сипаттама бере отырып, фармацевтикалық өндіріс технологиясы мамандығы туралы оның адам денсаулығына тигізетін пайдалы жақтары және еттен ен. Еттің табиғи дәмі мен хош иісін келтіру үшін тағамға дәмдеуіштер мен хош иісті шөптер қосады. Бірақ егер ет бұзылған болса, дәмдеуіштер оның жағымсыз иісін тек. Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламентін бекіту туралы Күшін жойған. Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 8 сәуірдегі n 336 Қаулысы. Еттің бұзылуы табиғи процестер арқылы да, микробтық ластану арқылы да болуы мүмкін. Микробтық ластануға жауапты факторларды зерттейік және. Ет және ет өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі ; Тамақтан уланудың алдын алу маңызды ; ДӘУЛЕТ ТЕ ИМАНДЫ ЖЕРГЕ ҰЯ САЛАДЫ ; Мамандар жауап берді. Барлық сатылатын ет өнімдерінде сапасы мен қауіпсіздігін растайтын ілеспе құжаттар (жүкқұжат, сәйкестік декларациясы, ветеринариялық анықтама немесе ветеринариялық куәлік) болуы тиіс. Еттің бұзылуы табиғи процестер арқылы да, микробтық ластану арқылы да болуы мүмкін. Микробтық ластануға жауапты факторларды зерттейік және. Ет өнімдері— өндірісте еттен дайындалған шұжықтар, тұзды-ысталған өнімдер және консервілер.Шұжықтың пісірілген, шала ысталған және пісірілген, шикілей немесе пісірілген түрде ысталған және кептірілген, шикілей. Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар» техникалық регламентін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 8 сәуірдегі № 336 Қаулысы (20. берілген өзгерістер мен толықтырулармен.





ғылыми зерттеу жұмыстарын ұйымдастыру әбілқайыр хан әскерінің құрамында болған өзге ұлт: жастық астындағы сәуегейлік карталар
ахмет байтұрсынұлы әліппесі төте жазу
математика 1 сынып қмж 1 тоқсан
субсидии для сельского хозяйства 2023 казахстан
олжас абай отбасы
бастауыш сынып мұғалімінің міндеттері
tengo kz уральск адрес

.
==============================================================

~~~~~ кульсары жарык номер телефона ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

  • Head Office·Factory : 641-3, Saimdang-ro, Gangneung-si, Gangwon-do, Korea Tel +82-33-655-7560
  • Office·Laboratory : 22, Geumto-ro 40beon-gil, Sujeong-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, Korea Tel +82-31-696-3770
COPYRIGHT PHARMARESEARCH BIO. ALL RIGHTS RESERVED.